• Svježe
NAKON cnc veoma precizne mašina aluminijuma dio

NAKON cnc veoma precizne mašina aluminijuma dio

KM 94.50

com
Naša fabrika pregled :
CNC Mehanizaciju proces za metal dijela :
Auto-CNC tokarskog dijela :
Umrijeti-kasting kalup :
Umrijeti-kasting kalup dijela :
Bahati kalup :
Bahati kalup dijela :
CNC mehanizaciju proces za plastičnu dijela :
Stereolithography(SLA/SLS Štampanje proces) :
Plastični injekciju kalup :
Injekciju kalup dijela :
PCB Izmišljotina služba :
Secoundary operaciju :
Završni skupština služba :
Kontrola kvaliteta :
Šta je 3 D štampanje proces ?
Slimilar da polyjet matrix štampanje, stereolithography je dodatak proizvodnju da koristi kombinaciju
od smole i UV laser za izgradnju prototipa jedan sloj po sloj. Mnogo je industrijski dizajn i brze prototipova kompanija iz Južne Koreje, Japan, Indiji,Kanadi, Sad, Sad. To je zbog ovih kvalitete koji CNC Veoma je korišten u poslovi koji se trebaju visok nivo preciznost ili vrlo naporna zadatke.Slika i cijene pokazali su samo za izložbu i prikaz našu produkciju . Razvoj tim povećao ne samo broj osoblja ali i značajan vještine bazu.
Na površini, možda izgleda kao običan KOMPJUTER kontrolira mašine, ali kompjuter je jedinstven softver konzola su ono što je zaista postavlja sistem osim za korištenje u CNC mehanizaciju.Ako imate bilo istrage,molim vas nas kontaktirati preko e-mail . U PCB skupština proces opisao ispod pretpostavlja da površinu mount komponente su koristi kao i praktično sve PCB skupština ovih dana koriste površinu mount tehnologije.
Zato molim vas, slobodno nas poslati u 3 D-u, crtež s STL/sa unutrašnjom kontrolom/STP dosije i tvoj proizvod opis.
Naš PCBA Radionica :
I o nama :
SMARTTECH su kalup i injekcija biljege ,CNC Mehanizaciju proces,metal udaranje proizvod,PCB izmišljotina i brze prototipova, kompanija koja proizvodi, sa sjedištem u Hong Kong sa grana u Shenzhenu grad i Dong Guan grad. Ovo probu je naziva "rezanju zraku" i to je važan korak jer je bilo greška sa brzinu i alat položaj može rezultirati ogrebao dio ili oštećen mašinu. Poslednji korak u stereolithography proces je za ulogu da se izliječi u UV pećnici.
Gospodine Juna
Skype : smartprototype-informacije(alwaysonline)
E-mail : informacije(s)smartmoldtech. Proces je preciznije od priručnik mehanizaciju, i može biti ponovljen na isti način iznova i iznova. U međuvremenu, mi smo daljeg razvoja međunarodni prodaje filijala u Shenzhenu i Dong Guan.
Naš CNC mašina centar radionica :
Naše auto-CNC tokarskog posao radnju :
Plastični vozikaš/kalup proizvodnju radionica :
Naš injekciju kalup radionica :
Naš metal stanem radionica :
PCB Skupština Proces Pregled :
U različitim stadijima u PCB skupština proces uključujući i dodaje solder pastu na tablu, izabrala mjesto i od komponente, vojnik, inspekciju i test. CNC Mehanizaciju se koristi u proizvodnji mnogo kompleks trodimenzionalni oblika.
SMARTTECH je vođa na domaćem posao polje i je i konkurencija u mnogo međunarodna tržišta. Sa CNC mehanizaciju, kompjuter može kontrolisati točan položaj i brzina. Program je napunjen i konačno operater na vodi test program da bi se osiguralo da nema problema.
Prvo CAD crtež stvoren (bilo 2 D ili 3 D), i onda kod stvoren da CNC mašina će razumjeti. Zbog preciznosti moguće sa CNC Mehanizaciju, ovo je proces može da proizvede kompleks oblika da će biti skoro nemoguće da se postigne sa uputstvo mehanizaciju. CNC u CNC Mehanizaciju stoji za Kompjuter Numeričke Kontrolu. Nakon sloj je završena, građa poslužavnik platforma se spušta tako novi sloj od smole može primijeniti. Alata koji može kontrolisati na ovaj način uključuje pijuka, mills, rutera i drobilice.
Pod CNC Mehanizaciju, mašine funkcije kroz numeričke kontrolu. Shenzhenu tvrtku je osnovao u Maju, 2006.
Postoje mnoge prednosti da koristi CNC Mehanizaciju. U CAD model pruža podatke za laser
pratiti svaki raskrsnicu na površini tečnost smole. Nakon izgraditi je završena, deo je onda se potopi u hemijsko kupanje da ukloni
višak smole. UV laser onda zagrijava smole u smislu zaključivanja državi,
pomiješao sam je sa sloj ispod.
Pažnja :
Molim te, nemoj platiti prije nego što smo te citirati . To uključuje profesionalni citat operatera, dizajneri, figura dosije operatera, i također nekoliko prodajni predstavnik je tečno govori engleski, Japanski, francuski, itd, pružajući najviše profesionalni u odnosu usluga za klijenata širom svijeta.

Detaljne specifikacije

is_customized:
Yes
:
rhte54
:
Drugi
:
amluminum
Tolerence:
Mozda, hvaia! javit je 0,05 mm
Vremena:
10 radnih dana
Površinu Tretman:
poljski,brušenje
Proces:
CNC mehanizaciju

Dodaci proizvoda