• Svježe
  • -19 %
2017 Novi Nerđajućeg Knjizi Kamen 2 Sitnica Kisika Kamen Prikladno Za Homebrew Vino i Pivo Sa 1/4Barb Slobodna isporuka

2017 Novi Nerđajućeg Knjizi Kamen 2 Sitnica Kisika Kamen Prikladno Za Homebrew Vino i Pivo Sa 1/4Barb Slobodna isporuka

KM 12.00
KM 14.73

2017 Novi Nerđajućeg Knjizi Kamen 2 Sitnica Kisika Kamen Prikladno Za Homebrew Vino i Pivo Sa 1/4"Barb Slobodna isporuka
Mora imati za Homebrewers koji Karbonat u Bačve Napravljen od nerđajućeg čelika 316,bolje nego staineless 304 . Savršena za carbonation Piva ili Sok.
Karbonat pivo kao profesionalci sa ovim 2 sitnica carbonating kamen sa 1/4" barb. Jednostavno zakačiti jednog kraja na nekoliko metara od 1/4" cijevi do kraja umak cijev u bure, i na drugom kraju do kamena. Pobrini se da priloži crijevo štipaljkama, da oboje veze. Onda podesiti regulator oko 2 psi, i gas će biti prisiljen kroz milion sićušnih pore u kamenu, koji se topi plin u tečnost. Carbonates pivo preko noći. Napomena : spriječiti pore iz se začepi, preporučujemo ne vodi porozne kraju direktno sa prstima.
Kupac želim da kažem : da sam homebrew vrlo često i koristiti 5 Galona Cornelius bačve da karbonat/izostaviti. Kupio sam dvije ove carbonating kamenje da poveća svoj carbonating proces i bio je vrlo zadovoljan. To baš ima smisla. voditi CO2 kroz kamen na dnu bure i pustiti mali CO2 mehurići raditi svoj put kroz pivo je bolje od "gura" CO2 na pivo sa vrha. Pročitao sam bio drugi kažu da pivo mogu biti potpuno gazirani u roku od 12 sati, iako to nije bilo moje iskustvo. Ja povezati kamen, podesiti regulator da 8-10 PSI i za nekoliko dana, imaju savršeno gazirani pivo. Moje iskustvo je da je kamen skida dobar 3-4 dana u carbonating proces koji to vrijedi za par dolara.


Detaljne specifikacije

:
Bar Pribor
sertifikat:
CIQ,CE / EU
Kvantitet:
1
Karakteristika:
Napunjen,Ekološki Prijateljskog
:
zrak stone
Tip Metala:
Nerđajućeg Čelika
:
:
ELECQUEEN
Bar Pribor Tip:
homebrew knjizi stone
Stanju:
2 Sitnica Kisika Stone
Zbog:
Kegging Homebrew
is_customized:
Yes
:
316 nerđajućeg čelika
Specifikacija:
2 Micron
:
homebrew knjizi stone

Dodaci proizvoda