• Svježe
Ruke spojene ABY Kanal Selektor Combiner Prekidač Gitaru Pedale zelene Stompbox istina bypassfree isporuka

Ruke spojene ABY Kanal Selektor Combiner Prekidač Gitaru Pedale zelene Stompbox istina bypassfree isporuka

KM 39.60

Ruke spojene ABY Kanal Selektor Combiner Prekidač Gitaru Pedale
U ABY footswitch mogu biti korištene da se riješiti bilo kompleksa audio prebacivanje problema. Iskoristi ga da prebaci jedan ulaz signal ili obojica rezultata,
ili to može da se koristi u suprotnom pravcu. Rutu jedan signal dva rezultati ili dva ulaza, da jedan izlaz. Dizajnirana za čistunac, Radijalne Zverka ABY je na ultra-sporazum, 100% pasivno nogu prekidač to daje istina bajpas ABY pojačalo prebacivanje sposobnosti sa ili B uključi i + B spojiti funkcionalnost. Ovo uverava gitaru signal je poslata direktno pojačalo bez tamponskih, utovar ili ton mijenja kola. Onda izaberi, B ili & B u kombinaciji. VODIO je da ti pokažem koji je signal je još aktivna. Jedan 9 volti baterija je potrebno za DOVEO naznaka.
Karakteristike
Rutu jedan signal dva rezultati ili dva ulaza, da jedan izlaz
Izaberi, B ili & B u kombinaciji
VODIO je da ti pokažem koji je signal je aktivan
Istina bajpas
Isplatu Prije dajete narudžbinu, molim potvrdi detalje sa nama ako imate zahtev na sadržaj. Molim te, neka ti je isplata za 3 dana u redu, ako je moguće. Samo ćemo brod robu, da si prema na adresu koju ti writed u Ali Express, ako želiš da se promene , moraš primetiti da me na to. Prihvatamo Alipay(ugovor) , Kreditne Kartice, Western Union, prihvatio.
Dostava : Tvoj red će biti obrađena u 7 dana nakon što je vaša isplata. Mi nismo odgovorni za odlaganja naređenja ako smo poslali da ih . Jer Brzinu, ostalo je van naše kontrole. Nakon što je poslao, kao i obično, Kina Post Zrak Mai sam da će trajati oko 15-40days da stignu; HITNU je potrebno 5 do 10 dana ; Fedex od 4. do 8 dana , DHL i USPS će uzeti 3-6 dana da stignemo. Ako naređenje je tokom vikenda, da će trebati 2 dana duže. Hvala ti na razumevanju. Bilo uvoz optužbe ili naknade su kupiti responsibilit slobodno Kontakt sa bilo kakvih pitanja, mi ćemo ti ponuditi zadovoljavajući odgovor.Don't podnijeti spor opciono. Hvala još jednom!!

Detaljne specifikacije

:
ABY Zelene
:
Efekti
:
ab2
:
landtone

Dodaci proizvoda