• Svježe
  • -5 %
Set 4 od lateksa Crossfit otpor bendova fitness tijelo teretanu moć obuku powerlifting povuci red za masovnu

Set 4 od lateksa Crossfit otpor bendova fitness tijelo teretanu moć obuku powerlifting povuci red za masovnu

KM 69.00
KM 72.39


Zatvorenih petlji dizajn ovaj stan bend odgovara udobno gornji ili donji noge, tako da možeš vežbe mišića na kukove i noge. Ne neuredno prah. Dizajnu Stati-Petlja eliminiše potrebu da se vezati čvor.
Dužina je 41" i opsegu je 82" što je duže nego drugi bend. I petlju je šira od većine drugih bendove za utjehu. Sjajno za Donji dio Tijela Vježbe.
Ovo snagu bend je sve novo KYLIN SPORT proizvod,poznati sportski potpuno u Kini za dobar kvalitet.
Napravljen od 100% Čist Lateks Guma, ovo powerbands su slični sa Woody bend i generalno se koristi kao Cross Fit pomagao izbačaj bend. Također, proslavio se kao powerlifting bendova, ovi teški dužnost bendova su često u vezi sa besplatno tegove ponuditi prirodni prelasku resistances nivoima, stavite bendove da težinu rešetaka, klupa ili ništa police za dodao otpora prilikom podigne, i eksplozivna vježbe. Važećim za upotrebu sa ili bez težine.
Oni su SUPER jači benchers, i za vježbe uključuje donji dio tijela, mladunci, oni, tetive i stražnjicu. To je nekad sigurno povećanje intenzitet trening bez dodajući dodatne tegove u bar. Za jače papira za uzorke, oni će se dodati značajne otpor biceps i tricep vježbe. Povećati otpor iz srednje na maksimum od proteže ovo kružne bend na 2,5 puta svoj prvobitni dužinu ili u kombinaciji sa svetlije bendove za dodatnu napetost.
Prošli smo 7 P sertifikat.
Test Izvještaj

Detaljne specifikacije

:
Sveobuhvatna Fitness Vježba
Prijavu:
Pedale Exerciser
Odjel Ime:
Muškarci
:
kylinfit
:
crveno crne ljubičasta plavi
Mjesto Orgin:
Kinu
Za ljude:
Uniseks

Dodaci proizvoda