• Svježe
GY-1 Voće Penetrometer,jabuka ati Teter voće durometer Voće ati metara Dometa:2-5kg/ cm2Wholesale i maloprodaje

GY-1 Voće Penetrometer,jabuka ati Teter voće durometer Voće ati metara Dometa:2-5kg/ cm2Wholesale i maloprodaje

KM 78.75


8 , korištenje više od godinu dana , trebao bi otvoriti zadnju stranicu na vreteno , opremu , dragulja oko , kao što injekciju malu količinu sto vodič ritam ulje podmazivanje unaprijediti preciznost i produžiti život instrument . ili ( cm )
Treće, koristiti
Prije mjerenje : Okrene biranju da voziš prvi pokazivač biranju skali liniju usklađeni (GY-1 tip skali liniji 2,GY-2and GY-3 vrste skali liniju 0.5 ) ; kasapi voće da budeš testiran 1 cm2 kože okolo .
Molim te, NE mjesto tvoj red ako NE nameravate da ga kupim.
9, sila proljeće fabrika kalibraciju, ne neovlašteno red orah .
Molim te kontaktirati vaše lokalne carine pre kupovine.
Zapazio : kupac u Brazilu Mora biti pod uslovom da CNPJ (CPF) /PDV-a Nema.
Molim vas da isplatu u roku od 5 dana nakon što si mjesto tvoj red. Uvoz dužnosti odlučan do Carine.
6 , instrument i pritisak glavu stalno čisto sok mjerenje je završen . Te optužbe su kupca je odgovornost.
5,GY-1and GY-2-tip voće ati vanjski skali jedinice × 10 5 Tata, unutrašnje skali jedinice kg/cm2, GY-3 tip , povezati malu glavu , sa unutrašnje skali čitati kad je povezan sa velikim glavu , sa spoljne skali očitavanja.
Garancija
Nudimo 1 godinu garancija za ovaj proizvod.
P - 105 Tata mjere ati vrijednosti od voća ili ( u kilograma na kvadratnom metru )
N - sila proljeće snage protiv površinu voće ili N Njutn ( kg )
S - voće sila područje kvadratnih.
Mjerenja : rukom ati, ukupno ati mjere okomito na površinu voće indenter je pritisnuo u voće ravnomjerno , onda pokazivač ukazuje na početak vozio za vožnju ruke rotiraju , kada ram pritisak na liniju ( 10 mm ) od prestani , čita pokazivač je ukazuje jačina voće , prosječna puta uzeo . Proveri uputstvo pokazivač je pokazivač desno od vozača , i ako saznaju da ne, trebao si okrenuti kvaku na nuli , tako da pravoj strani u vožnju instrukcije pokazivač stvari . I da utvrdimo ovi dodatni troškovi.
Jer Kine je avijacija propisa, naš proizvod ne uključuje bateriju, Baterija je veoma jeftino, molim te da kupi sebi radnju, hvala ti za tvoje raumevanje i podršku
PLAĆANJE
Prihvatamo online plaćanje u Aliexpress
Ako postoji bilo uvoz dužnosti ili porezi,to je kupac je odgovornost.
Molim te, provjeri sa svoje zemlje carini da utvrdimo šta su ovi dodatni troškovi će biti prije tobidding/kupovini.
4 , pritisak bi trebao biti okomito na površinu glavu i voce .
IV Bilješke
1, mjerenje bi trebalo biti prije nego popustio pooštri kvaku , okreni biranju da se vozi na pokazivač ( pravo ) liniju usklađen je sa originalnim skali , i onda pooštri fastening kvaku. Onda, pošalji ga natrag u vaše troškove transporta.
Prvo, koristiti
Voce ati ( poznat i kao voće ili voće durometer ati ) , proizvod je podijeljen u GY-1, GY-2,GY-3three modeli iskoristio da izmeri jabuke, kruške, lubenice , banane i druge plodove ati , da odredim zrelost voće , uzgoja razumno pojmiti seme, žetvu put , obradu vrijeme , žetva skladište, izvoz i transport po.
Nakon vašeg povratka stvar, potrajat će 7 dana za evaluaciju i istraga.
Nakon obračuna : okrenuti kvaku na nuli , tako da pređe reset da početne mark.
2 , u cilju postizanja bolje preciznosti, mjere, prije nego ruku pritisak glavu dva , tri puta punu pritiska da se podmazivanje.
7 , upper kraju je profesionalac rack ukršteni konektori za profesionalnu ureda za inspekciju , povezan sa šasija komponente treba da se povežem , hajde, kvaku , sa jebe Zajebi rupe u rack može biti pričvršćena .
Peti, tehnički parametre
Pažnja :
Ovo cijena ne uključuje cijena carine . To je pogodan za voće istraživačkom odeljenju , voće farme, voće kompanija, univerziteta i drugih jedinice.
Drugo, dizajn princip
Krutost je plod voće po jedinici prostor (S) da izdrži pritisak proljeće snaga (N), koju definiše kao omjer voće čvrstoća (P).DOSTAVA & ISPORUKA
Mi smo. Ako proizvoda je iz radi pod pravilnu upotrebu per
rasporedu u garancija period, kontaktirajte nas dobiti robu vratiti i šifra
dostava uputstva. Također mogu biti postavljeni na posvećen mašina koja se koristi za poboljšanje tačnost test, kada se prijavio na profesionalni inspekciju odjel .
3 , kada površine tezinu , polako ubacite bi trebao biti uniformi , ne mogu okrenuti guraj , a ne do udara mjerenje. Te optužbe su kupca je odgovornost. Instrument je mala, svjetlo težinu , numeričke prikaži i intuitivna, lako nositi, pogodan za sve vrste voće za voće inspekciju lokacije .

Detaljne specifikacije

Prikaži Tip:
Analogni
:
GY-1
:
HANDPI
Test Domet:
2-15kg/2 cm
Glavu Dim:
SR 3.5 mm

Dodaci proizvoda