• Svježe
  • -46 %
OLI Dijamant Sliku Krst Šav je Preletanje Orlovi Umetnost i Zanati Dijamant Mozaik Hobi Pun Dijamant Vez

OLI Dijamant Sliku Krst Šav je Preletanje Orlovi Umetnost i Zanati Dijamant Mozaik Hobi Pun Dijamant Vez

KM 8.00
KM 14.85


[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je pogođeno. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Denis treba stan protiv uredno, ne puca.
[Maltene]
1. Također možete nas ostaviti na meesge ako želiš više veličine ili neka druga pitanja. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još je toplo. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost.Ako ne dobiju tvoj paket nakon 30 dana, možemo povrat novca, ako želiš. I ako želiš general pogledaj efekat jedno veličine, sljedeće slika je samo za pozivanje. Koristi krug kraja olovku da se držimo dijamant i lagano pritisni kako bi odstranili bilo koji ekstra cementa.8 mm Rundu Smole Dijamant -Boja Količinu : 30-45 Boje -Upotreba : Kući/Hotel/Ured Dekoraciju,Jedinstveni Dar -Za Vježbu : 100% Pun Dril -O Kadar : Ne Okvir, Nakon što si potpuno potrebno za privrženost da lokalne kupiti Ram -Platno Paket : zavrni , Izbjeći Nabore -Paketa Sadrži : Pun vježba dijamant , odštampao platna, alat Za dijamant količinu : sa 20%~30% više količinu dijamant, apsolutna enoug Sve naše dijamant slike su okrugli dijamant. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim. OBIĐEM dijamant sliku mogu da radim i da naučiš da smanjiti stres, emocionalne prilagođavanje, aktivni mislio, unaprijediti samopouzdanje.
[DIY dijamant sliku karakteristika]
1. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad.
Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante. Šta's više, molim te ne javno spor za efekat male velicine, pobijedili smo't snosiš bilo kakvu odgovornost. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant će biti više s više od 30% manje bušenje fenomen obično ne izgleda, molim vas, budite sigurni kupovinu.
Dragi prijatelji, zbog efekat mali veličina nije divno, toje samo za zabavu za decu, i praksu novajlije. Odnosi na odnosu sto na platnu da identificirati dijamant broj i odgovarajući odštampao broj na platnu. Prodaju dijamant slika je prodao nema problema kvaliteta ne vrati. (Sistem će te podsetim automatski. Mi ne prodajemo kvadratnih dijamant. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne. Trg dijamant zar nije lepo i polako padaju s Većina naših slika je runda bušilice diamonid sliku krst šav Smo prodati sliku veličine . Ubacite rundu kraja mogu vidjeti olovku u mogu vidjeti cementa (guraj teško držati cementa u mjesto). Ako se držiš dijamant na pogrešno mjesto na sliku, ukloniti dijamant sa klješta. Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda. Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. Po istom bojom kodirane stezaljku odgovarajućih smole ukrasima dijamante.
OLI Dijamant Sliku Krst Šav je Preletanje Orlovi Umetnost i Zanati Dijamant Mozaik Hobi Pun Dijamant Vez
- Brend ime : OLI Kocku Dijamant Sliku -Osobina : Okrugli dijamant sliku -Materijal : 2. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza.I tu je razlika između platno veličine i sliku veličine. OBIĐEM dijamant slike mogu biti korištene za dekoraciju porodica sobu, život više skladom.Prijatelji iz ruske Federacije treba da obezbedi Pasoš Informacije kad je poslao Ali Express Premije Dostava, SPSR i Ponija Express. Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže.
Obično, kompleks šarene picutures sa delikatna detalje treba veći broj da se izrazim's detaljima.

Detaljne specifikacije

:
25x35 cm, 35x50 cm, 45X65 cm
:
Oli
Stil:
Evropi
Oblik dijamanta:
Rundu
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
:
Smole
Obliku:
trodimenzionalni
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
:
Slike
Okvir:
No
Zalijepiti Oblast:
Punu
Broj Boja:
30-45
Tip Šablona:
Životinja
alat:
Poenta vježba olovku,Dosadno blato,jelo.
Dijamant sliku Set Tip:
diy Dijamant sliku Tema
Kompleta Vez Metod:
Pun Vez Tip
Tipovi:
3D Dijamant Vez Sliku Krst Šav
:
See Details
:
zid naljepnice kući ukras
Model Numbe:
LL1675
Tipovi Ime:
Dijamant Sliku Krst Šav
:
Pun Dijamant Vez Umetnost i Zanati
Tip Ime:
dijamant mozaik

Dodaci proizvoda