• Svježe
  • -6 %
SHELI laptop Matičnu ploču za konja DV7 DV7T DV7-4000 notes mainboard 605320-001 DA0LX6MB6H1 5650 1GB HM55 DDR3

SHELI laptop Matičnu ploču za konja DV7 DV7T DV7-4000 notes mainboard 605320-001 DA0LX6MB6H1 5650 1GB HM55 DDR3

KM 169.00
KM 179.52


Vraća politiku :
1. Pariz, NE napuštajte nas 1,2,3 - zvijezda , jer su jednako minus povratne informacije. Tvoj otkup, ili koristi od naših proizvoda implicira da ste pročitali i prihvatio ovim Uslovima. Ne-Integrisane i replacble : Ovo poseban grafika kartica je povezan sa matičnu ploču kroz MXMII interfejs.
Nadam se da imaš sretan i šarene život !
Uvjeti :
Trebao bi pazljivo procitaj Dostava, Plaćanja, i Vraća se Politike. I to je veoma skup ,pa, to je često prodao seperatly .
Pošiljka :
1. Iskreno se nadam da mozes nas ostaviti POZITIVAN 5 zvezdica . provjeri izgledu, kao što turps, prašina, tin vojnik ili druge prljavi mark na brodu. Ali Dostava, rukovanje, i osiguranje naknade su bradu od mušterija. Autobus je bolje obradu kapaciteta. provjeri da li je nedostatak ostalo, rust, trunuti, vrućina eliminacije šasija. Sve proizvod garancija za 45 dana. Ovaj tip grafika kartica je najbolje za preradu kapaciteta. Ovo grafika kartica je nezavisni grafika jedinice.
Ako imaš nedoumice, kontaktirajte nas, mi ćemo biti srecan da ti pomognem (Pre i Posle Prodaju). Mi odgovoriti na sve e-mailove u roku od 24 posao sata ili manje (ne uključuje vikenda ili praznike)
3. Ne-Integrisane : Na matičnu ploču je sa grafika karticu.
2· ako ti treba još pc od matičnih ploča,dobrodošli istragu naše prodaje za uslugu cijenu. Integralnog grafika kartica je i jeftiniji je više ljuta na matičnu ploču.provjeri da li je nedostatak elektronske izolaciju gummed papir. Stavke se vratio će biti testirani, i ako našao neispravni će biti naplatio 20% popunjava naknada. inače, Mi nisi odgovoran za bilo pogrešno ili undeliverable adresu. Lošim proizvodima mora biti vraćena u roku od 30 dana od izdavanje danas smo će se promijeniti još jedan za tebe ili da vratimo novac nazad. detaljno testirani, i posao dobro
3.
laptop Matičnu ploču za konja DV7 DV7 T DV7-4000 notes mainboard 605320-001 DA0 LX6 MB6 H1 5650 1 GB HM55 DDR3. Kako bi smanjio mušterije koštati za uvoz porez i druge naknade, mi ćemo proglasiti nizak suma na računu. Možete provjeriti vaše lokalne carine pravila sa tvojim carinici unaprijed.
Testovi :
Detaljno testirani, i radi u dobrim uvjetima;Visokog kvaliteta, i takmičarski cijenu. slobodna isporuka u roku od 2 dana preko Hong Kong post Zrak Poštu
4.
laptop Matičnu ploču za konja DV7 DV7 T DV7-4000 notes mainboard 605320-001 DA0 LX6 MB6 H1 5650 1 GB HM55 DDR3
pravimo nakon obaveze oko naših proizvoda :
1.
1· Sve matičnu ploču u potpunosti su testirali kvalifikacija prije pošiljku i pobrinuti se da to radi u dobrom stanju. Ako ti treba ovaj tip matičnu ploču ,trebao bi bolje kontakt prodavac grafika karticu.
Iz bilo kojeg razloga nisi zadovoljan sa svojim kupovinu,pariz kontakt nas kroz "Trgovine Menadžer" ili "Pitaj Prodavca Pitanja" pre odlaska neutralan ili negativna povratne informacije. Ništa sitno od brodskih adresu,pariz ljubazno savjetujem da nas prije isporuke. Molim vas pažljivo ponovno spakirati predmet. provjeriti unutarnje i vanjska veza od LCD prikaži , Dva pamćenje, DVD vozač, Mreža vezu, Glas, Miš, Tastaturu, Dial, USB, SD veza, PC, ZA 3,3 V POZIV bateriju, Bateriju da li optužiti i otpust,Pun trči 3 D, Pokrene sistem bar dva puta. Ako niste sigurni, molim vas pitati. To je niže obradu kapaciteta. Niža cijena ne't odražavaju ukupno cijena ti platio, ili stvarno tržišne vrednosti od proizvoda. To treba da podelimo laptop RAM da proces grafika. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naših proizvoda ili aukcija, kontaktirajte nas sa kroz "Trgovine Menadžer" ili e-mailove
2.
Ako imate dobar predlog da se naš rad ili nisu zadovoljni našim klijentima usluge, pariz reci nam,napravit ćemo to dok si ti zadovoljan. Integrisane : grafika jedinica je na matičnu ploču brodova. Integralnog grafika kartica je skupo i lako je problem. Garantujemo da učinim isto za tebe. Za mjesto kupovinu pomoć ili informacije kontaktirajte nas. Kad ti treba voditi velike 3 D igru ili profesionalni grafika proces,treba ti non-integrisane grafika karticu. Bilo uvoz optužbe ili naknade su kupci' odgovornost. 45 dana garanciju od te primi naše proizvode
Maltene : Šta je integrisane Grafika karticu i ne-integrisane Grafika karticu ? Zbunjen?
1.
3· Naš matičnih ploča ne uključuje CPU,samo odbor
4· robu veoma otmjeno,pariz potvrditi da li si tehnologiju da instalirati sam,inače to profesionalac inženjer
Plaćanje :
Mi smo prihvatili isplatu kroz PONUDU , Sve isplate mora da je potvrdio ( Utovar i bill adrese mora šibicu ).

Detaljne specifikacije

:
SHELI
Socket Tip:
DESETINE 989
Prijavu:
Laptop
Chipset:
HM65
Luke:
VGA,HDMI,USB 2.0,Ethernet
Predmet Stanju:
Koristio
Pamćenje Tip:
DDR3
Sa CPU:
No
:
DV7
Chipset Proizvođač:
Intel
Maksimalna Ram Kapaciteta:
8 GB
Paket:
Da
Hard Disk Interfejs:
SATA
FSB / D:
800 MHz
CPU Tip:
Intel
Pamćenje kanalu:
Samac
Dio Broja:
605320-001
Testirao:
DMark ,Linebench R10,Baterija Mark...

Dodaci proizvoda