• Svježe
2x15m Visoka Temperatura Otporne Auspuh Kasetu Prigušivač Cijev Zaglavlje Vrućine Umotati

2x15m Visoka Temperatura Otporne Auspuh Kasetu Prigušivač Cijev Zaglavlje Vrućine Umotati

KM 30.90


vreću
Specifikacija
Ime : Auspuh Umotati
Debljine : 1.5 mm
Širina : 50mm
Dužina : 15
Boja : Bež
Radi temperatura : 1040°F/560°C za takođe, pogledaj Traku
Proizvod Imovinu
Auspuh umotati kaseta je sastavljena od isplela staklena vlakna ili kamen, vlakna, na raspolaganju zavoj bilo promjeru crijevo ili dine kejbl, ne kohezivna, generalno da spiralu način 30-50% preklapanja oblaci može biti, u zavoj ne treba ukloniti crijevo i kablovsku.To takođe može da dodam malo jahač udobnost smanjujući šansu za ozbiljno spaliti izazvao ako ili kad je vruće auspuh dolazi u direktnom kontaktu sa kožom.
Omatanje izduvni sistem održava toplote u izduvni gasovi, kojim se smanjuje gustina, i omogućuje da se izduvni gasovi da izlaz sistem brže! Poboljšana auspuh tragao je rezultat, kojim se smanjuje unos temperatura : to je jednako više konjskih snaga. auspuh umotati može da izdrži 1,040° F/560°C stalnu temperaturu, i 2,000° F /1093°C je imala povišenu temperaturu. Proizvoda običaj auspuh umotati može biti zatvoren sa Termo-Kravatu, crijevo štipaljkama, ili žicu.
Motor Auspuh Omotaj je azbest-slobodan i napravio od visokog kvaliteta takođe, pogledaj prediva. Auspuh Omotaj je također noncombustible, kao voda i gljivice-otporna. Titanijumski auspuh završava su napravljeni od napravljen je od lava rock vlakana . Ova vrsta umotati može da izdrži 1600° F /871°C stalni posao temperatura ,da 2500° F /1371°C povremene vrućinu.
Proizvod Prijavu
Vatra opirao se , otporna na vatru, vrućina izolacija, izolacija, protiv starenja, anti splash rastopljenog čelika, otporan na vodu, anti ulje, protiv kiselina . To je korišćena u izduvni sistem.

Detaljne specifikacije

:
Predmet Težinu:
0.3kg
Predmet Dužinu:
15m
Materijal Tip:
Takođe, pogledaj
Specijalni Karakteristike:
Auspuh umotati , Unaprijediti auspuh proformance
Model Ime:
DTEW0515FG
Predmet Visine:
2inch
:
DUBOKO TECH
Predmet Širina:
2inch
Predmet Promjeru:
3inch

Dodaci proizvoda